top of page
6C509F5B-565D-4633-9DA4-9D248277262E_1_201_a.heic
IMG_0604.JPG
E9B65866-D944-4938-9947-266CAD492639.jpeg

MIT NAVN ER SLAVI

Jeg er 39 år og bor i København. Jeg har næsten altid haft interesse for planteriget, faktisk fra da jeg var omkring ti år gammel. Det hele startede da min kære mormor gik bort og der var nogle primulaer som stod trist i en plastikpose og ventede på at blive plantet. Jeg var rigtig ked af min mormors bortkomst og jeg sagde til mig selv at jeg vil plante de primulaer og på den måde huske hende og hendes kærlighed til blomster. 

Siden da, har jeg været vild med blomster og det gik ret stærtk da vi for 3 år siden købte et sommerhus i naturskønne Veddinge Bakker ved Sejerøbugten med en fantastisk have. Min have er i forandring og mit mål er at have en have som er selvbærende, nem at holde og med et så naturligt udtryk som muligt. Jeg er ikke den store tilhænger af skarpe kanter og perfekt lugede bede, selvom jeg er fascineret af de haveentusiaster som kan holde den orden.

Ofte hører jeg folk sige, jeg hader den farve, jeg afskyr den blomst - det gør jeg ikke! der er ikke en plante som jeg hader eller afskyr, alle levende væsner har sin skønhed og jeg værdsætter det, og vi som mennesker skal lære at omfavne naturen, fordi den er vores eneste frelser. Vi lever på denne planet på naturens betingelser, ikke omvendt. 

Yndlinger

Som du nok har bemærket, er jeg ret vild med Phlox og Geranium - to slægter som har så meget at byde på i en naturlig have. Jeg betegner ikke mig selv som en plantesamler, men når det kommer til Phlox og Geranium, ER jeg en plantesamler. Kærligheden til begge slægter kommer fra min barndom og jeg kan ikke forestille mig min have uden dem. Min anden store passion er Georginer - jeg kan ikke få nok af dem!

Og så...

... er jeg en meget passioneret kogebogsamler og strikker. Jeg eksler at lave mad og har bogstaveligt talt hundredvis af kogebøger. Jeg interesserer mig også for sprog og andre kulturer.

For tiden strikker jeg også en hel del. Vil du følge med i mine strikkeprojekter, er du velkommen til at følge @mandmedpinde med på Instagram

Jeg har siden 2018 været bestyrelsesmedlem i Haveselskabets Frederiksberg afdeling. I september 2021 blev jeg valgt ind i Haveselskabets hovedbestyrelse. Jeg er også medlem af Dansk Dahlia Selskab og Dansk Pelargonieselskab. 

bottom of page