top of page
  • Forfatters billedeSlavi

Åben have sommeren 2020


Den sidste weekend i maj skulle der afholdes Haveselskabets Havefestival. Den blev, som meget andet i disse tider, aflyst. Det var op til de enkelte haveejere om man ville åbne havelågen eller lade være, pga krisen. Jeg valgte at holde åben have og det har jeg ikke fortrudt. Der kom overraskende mange haveglade gæster fra nær og fjern - og det var skønt at være sammen med andre mennesker og snakke om have og planter. Det var lidt bøvlet med tilmeldinger, men det gik.


Jeg synes personligt min have er på sit højeste i juli og august. Næsten alt er i blomst og man farer vild i mit vildskab. I slutningen af august er det georginerne og græsserne som stjæler showet. Og jeg vil gerne dele det med jer.

Jeg åbner haven for besøg:

søndag den 19.juli og

søndag den 30.august. Haven vil være åben fra 10.30-13.30.


Adressen er: Baldershøj 10, 4540 Fårevejle.

Jeg har valgt at droppe tilmeldingerne, da jeg ikke forventer 100 mennesker (ifølge de nye regler om forsamlinger, som vil være gældende fra den 8.juli). Skulle der ske ændringer mht den sundhedskrise vi befinder os i, bliver det meldt ud.

Mange gæster spørger om man skal betale adgang. Det skal man ikke. Køb hellere en plante fra mit plantebord og tag den med hjem som et minde fra en god og hyggelig dag. Der vil være mange gode sager på plantebordet. 😀 Kaffe og kage er også gratis. Jeg ved ikke endnu om der bliver serveret, det finder jeg ud af til den tid. Kom glad, bliv inspireret og få dig en god omgang havesnak!


P.S. Vi bor på en lille lukket grusvej. Parkeringsforholdene er ikke ideele, men det er muligt at parkere langs vejen og i vores carport.

405 visninger
bottom of page