top of page
  • Forfatters billedeSlavi

Åben have 30. - 31. maj 2020


Kære alle

Der er i dag kommet yderligere vejledning omkring afholdelsen af åben have arrangementer. Dette indebærer at man højst må være 10 på et givent tidspunkt. Da jeg ikke ved hvor mange har tænkt sig at komme forbi, bliver jeg nødt til at bede folk skrive en besked hvornår de har planer om at komme. Skriv endelig her er på slavi.thomsen@gmail.com. Jeg udvider åbningstiden så det kommer til at se sådan ud:

LØRDAG den 30.maj 10.30 - 15.30

SØNDAG den 31.maj 10.30 - 14.30

Vi må desværre ikke nyde en kop kaffe og et styk kage sammen, det må vi have til gode til en anden gang. Jeg har en del planter til salg: akelejefrøstjerne, hindebæger, hestemynte, anisisop, kærtepileurt, ærenspris, en masse Allium og andre gode bivenlige stauder. Jeg sørger for handsker og sprit, så man ikke skal går rundt og være bange for smitte 😀. Hvad kan man så se i haven i slutningen af maj? Man kan bl.a se den smukke Geranium phaeum ‘David Bromley’ som er lige begyndt st blomstre. Se bare dens afmærkninger 😍. Jeg har en ret stor Geranium samling og Allium er også godt i gang med at gøre sig klar til åben have. Og så er der også en hel masse andet godt 😀 Så, skriv egentlig en besked, hvornår du vil komme. Jeg glæder mig til at se jer 🤗


Adressen er:

Baldershøj 10,

4540 Fårevejle


Vi bor på en lukket grusvej, der er ikke så meget plads, men man kan godt holde længere ude eller før vores hus - langs vejen ☺️

169 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kære alle, jeg måtte desværre aflyse åben have i morgen, men vi ses den 30.august, se mit forrige indlæg 😀 Rigtig god sommer Slavi

bottom of page