top of page
  • Forfatters billedeSlavi

Sommerhushaven går live

Opdateret: 11. maj 2018

Velkommen igen til sommerhushavens hjemmeside og blog. Tanken var at jeg kun skulle lægge billeder af mine blomster, som reference til mig selv og måske andre interesserede, men jeg besluttede også at jeg vil føre en slags dagbog. Jeg ved nu ikke om det bliver til en dagbog i den bogstavelige forstand, men jeg vil nok bestræbe mig til at skrive så meget jeg kan. Det er ikke lige nemt i vores travle dagligdage, derfor lover jeg ikke det bliver noget.


Men flere billeder af mine blomster kommer der af. Der kommer mange flere billeder af både Phlox, Geranium og alle de andre stauder jeg har i min have, ligesom denne skønne asters på biledet ovenfor.

Jeg er faktisk blevet helt bidt af asters. De er nemme, kønne og blomstrer på et tidspunkt, hvor havens pragt er på tilbagegang. Jeg har her til foråret plantet en del forskellige asters, og der kommer billeder af dem senere på året. Jeg er også blevet lidt bidt af kvæsurt (Sanguisorba) og pileurt (Persicaria) - dejlige og nemme stauder, kvæsurt, med sine skønne blomster og fantastisk løv. Og det samme gælder pileurtens spirer og frodige bladværk.


Der kommer til at ske en masse i min sommerhushave i år. Jeg er i gang med to større projekter, som jeg kommer til at skrive om senere.


200 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åben have den 19.juli AFLYST

Kære alle, jeg måtte desværre aflyse åben have i morgen, men vi ses den 30.august, se mit forrige indlæg 😀 Rigtig god sommer Slavi

bottom of page